Суші

Рекомендовані
Суші – це ласощі японського походження, які близько десятка років тому прижилися і в наших регіонах, користуючись великою популярністю. Походження назви «суші» прийшло до нас з англійської мови, оскільки західна культура справила на традиційну слов'янську кухню більший вплив, ніж східна. Саме тому вимова назви страви як «суші» є допустимою, але не єдиною – представники японської культури вважають правильною назву «сусі».
Але справа зовсім не в тому, як вимовляється назва цієї дивовижної страви. Готують суші з використанням рису та оцтової заправки, яка надає йому особливого присмаку. Також невід'ємною частиною є морепродукти – креветки, м'ясо краба та інших мешканців водних глибин, а також риба у холодному та теплому вигляді. Незважаючи на те, що морепродукти є головним інгредієнтом суші, підкреслюють особливий смак цієї страви різні приправи, основні з них – це васабі, соєвий соус та маринований імбир.
 
Як приготувати суші?
Для регіонів, в які суші прийшли з далекої Японії, зокрема нашого, «суші» є загальною назвою продукту, а не конкретної страви. Якщо ж говорити про первинні традиції, то суші називаються окремо приготовані грудочки з рису, у комбінації з рибою та овочами. Найбільш популярні суші – це сяке та тамаго. Для приготування Сяке використовують рис та скибочку свіжого лосося, можна приправити сиром Філадельфія. Тамаго – це суші з омлетом, до складу якого входять яйця, японський майонез, соєвий соус та цукор. Тамаго можна подавати як із різними сортами риби, так і з м'ясом. Часто можна зустріти у меню ресторанів Тамаго з куркою та овочами.
 
Суші вдома – меню ресторану
Так як ресторани японської кухні сьогодні користуються великою популярністю, доставка суші додому стала їхньою обов'язковою послугою. Наш караоке-бар пропонує доставку суші населеними пунктами Вишневе, Боярка та Софіївська Борщагівка, оперативно та без затримок. Наше меню задовольнить уподобання і справжнього гурмана, і новачка, який вперше вирішив продегустувати японську кухню. Привабливі розцінки та доставка у Вишневе у будь-який час дозволить вам насолодитися смачною східною стравою у родинному колі або друзів. Смакові якості страв і сервіс ресторану, безсумнівно, порадують вас, в який час ви не хотіли б скористатися нашими послугами.
Роли – це традиційна японська страва у вигляді рулетів із рисовою начинкою. У ресторанах японської кухні найбільшою популярністю користуються саме роли, оскільки є відповідністю ціни та якості. У меню будь-якого ресторану можна знайти безліч ролів, що й приваблює відвідувачів, оскільки вони можуть об'єднуватися в мережі для більшої різноманітності.
Через велику любов саме до ролів, кожен напевно пробував приготувати страву в домашніх умовах, що насправді не так складно, як здається. Дивовижні відеоролики про те, як шеф-кухарі блискавично справляються з інгредієнтами та вправно загортають весь вміст у рол, ще раз доводить, що майстерність придбана у процесі практики.
Рецепт приготування ролів.
 
Обов'язковими інгредієнтами для ролів є спеціальний рис для суші та лист норі, у який загортається весь вміст. Роли можуть бути традиційними та зворотними (урамаки). У першому варіанті рулет згорнутий листом норі назовні, так що вся начинка виявляється усередині. Зворотні роли мають таку ж циліндричну форму, але в лист норі заховані всі інгредієнти, а рис знаходиться зовні. Для привабливості додавання смакових якостей зворотні роли прикрашають зернами кунжуту або кольоровою ікрою.
 
Популярні види ролів
 
Традиційні роли завжди є в меню ресторанів, як базова страва. Вони є представниками первинної рецептури японської кухні та містять один інгредієнт у комбінації з рисом. Як правило, це рол з лососем, креветкою, огірком, авокадо чи вугрем.
Фірмові роли - це ідеальне поєднання інгредієнтів на розсуд шеф-кухаря ресторану. Кожен гуру приготувань вигадує власні комбінації на основі базових рецептів, таким чином, збираючи шанувальників фірмових страв, які можна знайти лише в конкретному закладі. До найпопулярніших фірмових ролів належать Каліфорнія та Філадельфія.
Запечені роли – це підвид фірмових роллів, які за складом можуть не відрізнятися від традиційних, але проходять термічну обробку. Це необхідно для того, щоб убезпечити вживання морепродуктів у їжу. Деякі країни вважають неприпустимим приготування страв з необробленою рибою, тому використовують духовку з високою температурою для завершення приготування страви.
Любителям ролів та інших страв японської кухні, напевно, доводилося стикатися з проблемами доставки з ресторанів за межі міста. Ми пропонуємо доставку суші та ролів до Вишневого, Боярки та Софіївської Борщагівки, щоб кожен із мешканців населених пунктів за межами міста міг насолодитися фірмовими стравами японської кухні у будь-який час доби.
Суші-сети. Традиційна японська страва суші є однією з найбільш затребуваних у сучасних ресторанах. Тим не менш, слов'янська культура запозичила цей делікатес у американців, які розкуштували суші та роли трохи раніше. Саме тому первинна японська назва "сусі" трансформувалася в "суші" і прижилася у нас як єдиний правильний варіант.
 
Виникнення суші-сетів
 
Незважаючи на те, що існує різниця між найменуваннями страв суші та роли, цілком звичайно використовувати узагальнюючу назву «суші» для всіх продуктів даного сегменту. Суші - це страва з рису з скибочкою риби або соусом, яка подається поштучно і має самостійний характер навіть у одиничному варіанті. Відмінність ролі від суші в манері приготування та подачі. Рол – це рулет циліндричної форми, де начинка загорнута лист нори. Для подачі рол розрізається кілька рівних частин, які є єдиної порцією.
Суші-сети – це набір з кількох видів суші та ролів. Сети призначені для створення страви великої компанії, де представлений асортимент різних інгредієнтів. У ресторанах можна зустріти суші-сети з традиційних ролів – з одним інгредієнтом, з додаванням різних суші. Рол сети, зазвичай, складаються з комбінації роллов різних видів – традиційних, фірмових, запечених та інших.
 
Суші-сети для компанії
 
Замовити суші-сет – це найвигідніше рішення для компанії, яка хоче поласувати незвичайною смачною стравою японського походження. Меню нашого ресторану пропонує суші-сети з традиційним складом – маки та роли з лососем, а також інші види суші – Сяке та Тамаго. В наявності також вегетаріанські роли, де зі складу виключені всі види сиру, омлети та м'ясо. Роблячи акцент на правильному харчуванні, ви можете віддати перевагу ролям з овочами та рибою – лососем, сьомгою, вугрем.
Фірмові суші-сети – це індивідуальні творіння від шеф-кухаря, який пропонує різноманітні комбінації та вишукані продукти. Наприклад, у традиційному меню ви ніколи не спробуєте роли з мідіями, окунем та копченою куркою. Ми створюємо суші тільки і свіжих продуктів і об'єднуємо їх у найнезвичайніші мережі.
 
Щоб замовити суші-сет у Вишневому та інших населених пунктах за містом, звертайтесь до нашого ресторану. Ми пропонуємо суші-сети різних обсягів, щоб кожна компанія могла вибрати ласощі на свій смак. Оперативна доставка у Вишневе Софіївська Борщагівка, Крюківщина, Гатне, Тарасівка, Боярка, Святопетрівське здійснюється щоденно в режимі роботи доставки караоке-бару.