Гарячі страви

Рекомендовані
Японський рис - це основа японської кухні, він є інгредієнтом у різноманітних рецептах, а також самостійною стравою. На відміну від традицій нашої національної кухні, японський рис вариться без додавання будь-яких приправ, і тільки після приготування він заправляється різними соусами та спеціями. Для формування суші та ролів його приправляють спеціальним рисовим оцтом – він позбавляє страву від нудотності та підкреслює смак ролів.
 
Шанувальниками японської кухні у всьому світі стають в основному через любов до ролів – це страва, яка водночас є корисною та дуже смачною. Морепродукти, овочі та рис у поєднанні з соусом та іншими приправами вносять пікантний присмак у традиції кухні кожної національності.
 
Цікаво, що кожен гурман, який живить пристрасть до суші та рол, хоча б раз пробував приготувати їх самостійно. Щоб цей задум увінчався успіхом, кожен досвідчений шеф-кухар скаже вам, що необхідно правильно приготувати японський рис. У Японії для цього використовують рисоварку або пароварку, яка ідеально контролює кількість вологи у блюді. Якщо дотримуватися секретної технології, можна скористатися і звичайним способом варіння рису.
 
Далі японський рис охолоджується і заправляється оцтовою заправкою. При цьому велике значення має спосіб перемішування рису. Це слід робити обережно за допомогою спеціальної лопатки, яка не зашкодить цілісності зерен рису.
 
Для приготування японських страв караоке-бар Сакура використовує первинну технологію та правильну рецептуру, щоб ви могли насолоджуватися смачними ласощами. У нашому меню ви можете вибрати будь-яку страву за доступною ціною і отримати її на доставку до Вишневого, Боярки та інших населених пунктів. Ми надаємо швидку доставку та оперативне оформлення замовлень, залишаючи вам лише необхідність робити вибір серед безлічі смачних страв та напоїв.
 
Японська кухня сповнена сюрпризів навіть для любителя незвичайних страв. Все тому, що традиції приготування, обробки та навіть подачі страв мають значні відмінності від європейської, західної та тим більше слов'янської кухні. Соус теріяки – ще один доказ того, що японська кухня – не тільки джерело цікавих рецептів, а й прототип сучасних гастрономічних надбань.
 
Соус теріяки – напевно ви чули таку назву і абсолютно точно куштували її у стравах, навіть якщо не підозрювали, що це саме теріяки. У японській кухні під цією назвою ховається соєвий соус з додаванням цукру або саке, який обсмажується до карамелізації. Назва соусу походить від японського «тері» - блиск, і «які» - смажене. Тобто це можна трактувати як блиск під час обсмажування. Насправді при карамелізації соус набуває характерного блиску і надає готовій страві завершеного вигляду.
 
Соус теріяки використовують для заправки риби та м'яса, що надає стравам солодкуватого та пікантного присмаку. У сучасному розумінні соусу теріяку використовується будь-який солодкий соус, іноді з додаванням часнику або трав'яних приправ, наприклад гранатовий або винний.
 
Караоке-бар Сакура пропонує страви з соусом теріяку, який підкреслить його насиченість і відмінно підійде для смачного та поживного доповнення. Вибирайте будь-які позиції з меню бару, щоб оцінити майстерність наших кухарів, які готують за первинними японськими рецептами з душею та ентузіазмом. Ми здійснюємо доставку страв Вишневим та Бояркою, так що ви отримаєте ваші страви протягом години після замовлення, якщо проживаєте в даному районі міста. Якісний сервіс та чудові страви порадують вас, вашу родину та веселу компанію у будь-який робочий час. Телефонуйте нам зараз!